Hazai pályán hatásosan kellene

A 23. fordulót rendezik meg a labdarúgó NB II Keleti csoportjának küzdelmeiben. Megyénk mindkét csapata hazai környezetben szerepel. A Kazincbarcikai SC szombaton a Tuzsért fogadja.

– Ellenfelünk masszív, jól szervezett csapat, mely nagy gondot fordít a védekezésére – tudtuk meg Kádár Zsolttól, a KBSC edzőjétől. – Várhatóan most is kontrákra fognak építkezni, erre nagyon oda kell figyelnünk. A kecskeméti teljesítményünk már azt a KBSC-t idézte, ami elvárható a játékosoktól, ezt kellene most is megismételnünk. Dávid sérülés, míg Bányai eltiltás miatt fog hiányozni, és bár nehéz meccs előtt állunk győzelemre számítok.

Sok hiányzó

A Bőcs KSC vasárnap a Jászberényt látja vendégül.
– Ha valakinek, akkor nekünk nagyon komolyan kell vennünk ezt a mérkőzést, ha az őszi, ottani súlyos vereségünkből indulunk ki – mondta Tóth László, a Bőcs edzője. – Ilyen előfordul minden csapat életében, de azt mondom, hogy a Bőcs jelenleg jobb, mint a Jászberény. Azonban ilyen nehéz helyzetben rég voltunk, ugyanis több játékosom – akik alapembernek számítanak – nem léphet pályára: Szakszon és Molnár három sárga lap, míg Martis, Lipták, Török és Zimányi sérülés miatt, közülük utóbbinak van esélye arra, hogy szerepeljen. Mindentől függetlenül, aki kifut a kezdésre annak kell bizonyítani, és a három ponttal tudnánk megerősíteni helyünket az élcsoportban.

A pályán
Kazincbarcikai SC – Tuzsér (szombat, 17.00)
A KBSC várható kezdőcsapata: Botló – Nagy T. (Engi), Hanász, Harnócz, Kovács R. – Hegedűs, Szögedi, Elek, Kerekes – Nagy G. (Simkó), Badalik.

Bőcs KSC – Jászberény (vasárnap, 17.00)
A Bőcs várható kezdőcsapata: Matkó – Vágó, Susak, Simon, Vass – Siróczki, Irhás, Zimányi (Dobos), Fekete – Urbin, Gaál.


Címkék: , , ,