,,Hazai pálya és telt ház”

Miskolc – Holnap 18 órától a magyar felnőtt jégkorong-válogatott Norvégiát fogadja a népkerti jégcsarnokban. ,,Minden idegszálunkkal a találkozó zökkenőmentes és sikeres lebonyolításán dolgozunk munkatársaimmal” – tájékoztatta a BOON-t Egri István jégcsarnok vezető.

– Napok óta ezen dolgozunk; többek között a kiszolgáló helyiségek beosztása, rendbetétele mellett a palánk és a küzdőtér új reklámjainak felfestésén.

Egri István szerint jó csapat a magyar, s az igazi az lenne a vasárnap startoló szlovéniai világbajnokság előtt ha egy kemény meccsen győzelemmel hangolna Pat Cortina csapata a norvégok ellen.

Szoros meccsen

Szentkuti Tamás, a miskolci jégkorongsport egyik emblematikus figurája is magyar győzelmet vár.

– Hazai pálya, vélhetően telt ház vár a csapatokra – kezdte az egykori csatár. – Nem hiszem, hogy a felkészülés ezen időszakában az eredmény lenne a legfontosabb, ám szerintem Palkovics-ékat feldobják majd a körülmények és vélhetően szoros meccsen nyerni fogunk.

Fogynak, fogytak

Lapunk információi szerint a népkerti jégcsarnok ülőhelyei ,,megteltek” a várva várt meccsre. Azaz kedd délig körülbelül 1200-1300 darab jegyet már értékesítettek a szervezők elővételben. Nem árt tudni, hogy a biléták nem helyre szólóak: az ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.