Krimi

2023.12.10. 19:05

Csatornába zuhant egy magyar rendszámú autó Hollandiában, hárman meghaltak

Még nem tudni, miért történt a baleset.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A rendőrségre vasárnap, nem sokkal reggel 5 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy egy jármű a vízben van Oostpoortwegnél. A helyi lapok szerint a helyszínre több mentőautó is érkezett. Egy utas saját erejéből mászott ki a járműből, az autó motorháztetőjén várta meg, hogy a tűzoltók kimentsék. Az autó sofőrjét búvárok emelték ki, mindkettőjüket kórházba szállították. A jármű vezetője később belehalt sérüléseibe. A két férfi személyazonossága egyelőre ismeretlen – írta meg a holland rendőrség közleményét az Index.

Miután az autót darus teherautóval kiemelték a csatornából, a mentőcsapatok a jármű körüli területet is átvizsgálták további utasok után kutatva. Az RTL Nieuws értesülései szerint a délelőtt folyamán a tűzoltóság emberei két női holttestet találtak 100-150 méterrel messzebb.

A rendőrség feltételezése szerint ők is az autóban utazhattak, de erről még nem tudtak teljesen megbizonyosodni. A baleset oka egyelőre ismeretlen. A mentésről a Persbureau District8 tett közzé videót:

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában