Agresszív kéregetők

2023.11.05. 18:00

Rettegnek a helyiek: hajléktalanok támadtak rá egy védtelen nőre Kecskeméten

A hölgy éppen hazafelé tartott, amikor a három fedélnélküli odament hozzá pénzt kérni. Miután a nő mondta, hogy sajnos nincsen nála készpénz, nekiestek.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Zwiebackesser

A nőnek sikerült elfutnia a támadók elől, így nem történt nagyobb baj. A helyiek szerint nem ez az első eset, ugyanis tapasztalataik szerint szörnyű a közbiztonság a városban – írja a Ripost.

A fiatal nő éppen a munkahelyéről tartott hazafelé, amikor a Centrum áruház közelében három középkorú hajléktalan férfi megtámadta. Mindez kora este történt, ám azon az útszakaszon már hetek óta nem működik a közvilágítás.

Este 6 óra lehetett, de sajnos most már korábban sötétedik és Kecskeméten több olyan rész is van, ahol nem működik a közvilágítás, mint ahogy itt sem. Nem féltem, mindennap ugyanerre jövök haza, meg sem fordult a fejemben, hogy bárki rám támadhat. Aztán hirtelen megjelent ez a három férfi...

 – mondta a lapnak az áldozat.

Elmondása szerint az elején teljesen kulturáltan beszéltek vele, megkérték, hogy adjon nekik egy kis pénzt ételre.

Őszintén, ha lett volna nálam pénz, adtam volna. Meg is fordult a fejemben, hogy veszek le az automatából és visszajövök hozzájuk. Ám amikor elmondtam nekik, hogy nincs nálam készpénz, teljesen felháborodtak és nekem rontottak

– folytatta.

A fiatal hölgynek azonban volt annyi lélekjelenléte, hogy elfusson előlük, viszont azóta is retteg, hogy mi van, ha felismerik az utcán és újra megtámadják.

Azóta nem mentem arrafelé. Félek, hogy újra ott lesznek, így inkább kerülő úton megyek.

– árulta el az ádozat.

A városlakók szerint nem ez az első eset, hogy megtámadtak valakit a hajléktalanok. Állításuk szerint több olyan fedélnélküli is van Kecskeméten, akit már látásból ismernek és ha meglátják valahol, inkább nem mennek arra.

Pár napja egy anyuka mesélte, hogy a fiát fenyegette meg egy bedrogozott hajléktalan szintén ugyanezen a környéken, hogy leszúrja. Szörnyű, hogy ilyen veszélynek vannak kitéve a gyerekek és felnőttek is

– részletezte egy helyi lakos.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában