Krimi

2023.09.04. 02:35

Megdöbbentő: felgyújtotta magát egy nő Pécsen (videó)

Felgyújtotta magát a pécsi Kodály Központ mögötti parkolónál egy nő vasárnap este.

Forrás: bama.hu

Egy közelben dolgozó személy értesítette a bama.hu portált, hogy egy nő felgyújtotta magát a pécsi Kodály Központnál vasárnap este fél hét körül. Az áldozathoz tűzoltók, rendőrök és két mentő is érkezett. Először a Kodály Központ dolgozói poroltóval igyekeztek rajta segíteni, úgy tudjuk, nekik sikerült eloltani a tüzet, de a nőnek a ruhája nagyon megégett, súlyos sérüléseket szenvedhetett – írja a bama.hu.

A portál munkatársának a helyszínen megerősítették a szerencsétlenséget, de sem az áldozat koráról, sem az indítékáról nem tudtak semmit. Ugyanakkor a forrásaik szerint a helyszínen – amit paravánokkal takartak el – sokáig küzdöttek érte a mentők, az állapotáról ellentmondásos információk érkeztek.

A helyszín még késő este is szalaggal volt elkerítve, az út közepén megégett ruhadarabokat, egy elszenesedett női alsóruhát, egy rózsaszín öngyújtót, valamint vérnyomokat, illetve az oltás nyomait lehetett látni.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában