Bulvár-celeb

2024.03.08. 08:50

Megszólalt a magyar énekes: őszintén beszélt a származásáról (videó)

TNT Inti édesanyja Costa Rica-i származású. A zenész most azt is elmesélte, hogyan ismerkedtek meg a szülei

MW

Inti őszintén beszélt a származásáról

Forrás: Kisalföld

Fotó: Huszár Gábor

Csak félig magyar Zuber Krisztián, azaz TNT Inti, ugyanis az édesanyja Costa Rica-i származású. A zenész most azt is elmesélte a szüleiről, miként találkozhatott két olyan ember, akik a világ két végén éltek?

Inti Kembe Sorel podcastjában avatta be a nézőket:

"Ő egy Costa Rica-i kis faluból származik, és 18 évesen megnyert egy ösztöndíjat, ami a Szovjetunióba szólt. Pár nappal az előtt, hogy elindult volna kapott egy táviratot, hogy betelt a létszám azon a főiskolán, úgyhogy átirányították Magyarországra. Úgy szállt fel a repülőre, hogy nem tudta, mi ez az ország" – nevetett Inti, aki viccesen megjegyezte, hogy anyukája azért maradt itt 40 évig, mert tetszett neki az ország, és rátalált a szerelem.

Inti csak félig magyar, édesanyja Costa Rica szülötte
Fotó: Tóth Imre / haon.hu

Itt ismerkedtek meg Pesten, mert amúgy apu győri volt. Abban az időben az volt a rendszer, hogy ha egy élsportoló vidéken játszik, és elviszik katonának, akkor automatikusan a Honvédban kell játszania. Éppen akkor Budapesten játszott, és itt ismerkedtek meg anyuval. Én még Pesten születtem, bölcsődébe is ide jártam, de óvodába már Győrbe, mert akkor vissza tudtak menni

– folytatta.

Befogadta a család

Kembe Sorel azt is megkérdezte, volt-e abból probléma, hogy édesanyja másik kultúrából származott.

"Az apukám anyukája teljesen úgy kezelte édesanyámat, mintha a saját lánya lenne. Abszolút nem volt semmi ilyesmi" – mondta Inti, aki elárulta: ugyanannyira szereti Magyarországot és Costa Rica-t is, hiszen mindkét kultúra az élete része.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában