Bulvár-celeb

2024.01.07. 10:00

Meglepő módon reagált Horváth Éva kisfia a havazásra

Az egykori szépségkirálynő és családja még Magyarországon tartózkodik, de hamarosan visszatérnek Balira, amit gyermekei már nagyon várnak.

MW

Horváth Éva

Forrás: Bors

Fotó: Bánkúti Sándor

Horváth Éva 2022 elején költözött ki Balira családjával, azóta ingázó életet élnek az Indonéz sziget és Magyarország között. Jelenleg itthon vannak, hiszen itt töltötték az ünnepeket, amely során kisfia, a lassan két éves Alex először látott havat. Nemsokára azonban visszatérnek Balira, hiszen hat éves fiának Kristófnak nemsokára folytatódik az iskola. Egy hosszú, 22 órás utazás vár rájuk, de nincs más megoldás. Kristófot egyszerűen nem lehet kivenni az oktatásból. 

A fiúk nemzetközi oktatási intézményekbe járnak Balin, ahol angolul oktatják őket. Az egykori szépségkirálynő elmondta, hiába szeretnék azt, hogy idősebbik fia akár itt is, és ott is járjon iskolába, ezt nem lehet, mivel annyira tele van ott kint a nemzetközi iskola, hogy ha év közben kivennék onnan, akkor már nem tudnák visszaíratni később.

Nekik tehát Bali az otthonuk, így nem csoda, hogy a fiúk nem tudtak mit kezdeni itthon a hideg időjárással. Szerencséjük volt, ugyanis december 23-án a nagy havazásnak köszönhetően a kisebbik csemete, Alex először látott havat, ám nem igazán jött be neki:

A pici annyira élvezte, hogy 10 perc után mentünk is be. Ráültettük a szánkóra és meg akart fagyni, pedig pokrócba is be volt bugyolálva

 - emlékezett vissza nevetve Éva a Mokka reggeli műsorában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában