Bulvár-celeb

2024.01.28. 12:24

Így celebteleníthető a netes keresés - Tóth Gabi karrierje is veszélybe kerülhet

Az új találmánnyal kizárhatók a hírességek az online térből.

MW

Forrás: Metropol

Fotó: Máté Krisztián

A Tóth Gabi válása és új kapcsolata körüli hírdömping adott ihletet a programhoz. Sok embernek adott napi beszédtémát az énekesnő magánélete, de legalább ugyanennyien elégelték meg, hogy mindenhol ő van a címlapon. Mint tudjuk, a kereslet befolyásolja a kínálatot: egy ismeretlen internetes webfejlesztő olyan bővítményt készített a Google Chrome böngészőhöz, amely megoldhatja az utóbbiak problémáját.

A Google keresőmotorja olyan áruház lehetőséget is kínál, ahol külső fejlesztők által készített kiegészítőkkel bővíthetjük keresőmotorunkat. Ezek segítségével teljesen személyre szabhatjuk a netezési élményt. A minap előkerült egy olyan, magyar fejlesztésű kisegítő program, amely Tóth Gabi mentes internetezést kínál. Pontosabban 

a program eltüntet az összes .hu-ra végződő weboldalról minden olyan tartalmat, ami az énekesnővel kapcsolatos.

Sokak szerint hiánypótló a program

Tóth Gabinak számos rosszakarója van, akik szinte azonnal lecsaptak erre a programra. Sokan úgy vélik, olyan piaci rést találhatott meg a fejlesztő, amellyel a közeljövőben elég sikeres is lehet - írja cikkében a Bors. 

Forrás: Markovics Gábor / Ripost

Gabira nézve viszont ez korántsem előnyös, hiszen ha sokan letöltik a programot, akkor ők még a nevét sem fogják látni leírva.

"Hiánypótló!!!! Zseniális!!!!" – írta egy netező, aki szerint G.w.M-el kapcsolatban is lehetne ilyen lehetőség.

"Szerintem társadalmi nyomásra lesz belőle második verzió, több celeb tiltását lehetővé tevő funkciókkal" – jegyezte meg egy másik kommentelő.

Van, aki azonban másképp vélekedik.

Nem akarjátok látni, mégis ti osztjátok meg naponta őket… 

– szólt be netező társainak egy hozzászóló, aki szerint ha valamit vagy valakit nem szeretünk, akkor arra ne keressük rá.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában