Bulvár-celeb

2023.12.04. 05:00

Ezért sírhat sokat Kulcsár Edina (videó)

Kulcsár Edina bántalmazó kapcsolatban él, az elmúlt napokban ilyen és ehhez hasonló hírek láttak napvilágot. Edináék nemrég egy fizetős valóságshow-t indítottak, amiben a kíváncsi szemek beleshetnek a mindennapjaikba – írja a Tv2.

MW

A mosoly mögött könnyek vannak

Forrás: Kulcsár Edina / Facebook

Az otthon történtek része az is, írja a Tv2 cikkében, ha a szerelmesek éppen összekapnak valamin, sokan pedig ezt máris úgy emlegetik, hogy G.w.M szavakkal bántja Edinát, aki többször is elsírta miatta magát a kamerák előtt. De hogy mi is ebből az igazság, azt a Tények Plusznak maga Kulcsár Edina mondta el egy őszinte, exkluzív interjúban.

Az, hogy sokat sírtam, az igaz...

– vallotta be Edina.

Úgy tűnik, hogy a híreknek van is alapjuk, de ezt most maga Kulcsár Edina szeretné tisztázni.

Ez a férjemnek az egészségügyi állapota miatt történt. Volt mögöttünk egy nehezebb időszak, amit ő lelkileg nehezebben élt meg – nem a kapcsolatunkból kifolyólag, hanem teljesen külső tényező volt e mögött. Aztán pont, amikor helyretette magát és rendben lett mentálisan, addigra pont beütött egy olyan dolog, amivel nem számoltunk és nem is tudtuk, hogy létezik, hogy a bal fülében az egyensúlyközpont leállt teljesen. És nyilván egy rappernek, egy előadóművésznek ez a karrierjébe is kerülhet

– mesélte az egykori szépségkirálynő a Tv2-nek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában