Meghallgatás

2023.10.29. 12:10

Úgy fest nagy a baj: rendőrök vihetik a bíróságra Kulcsár Edinát

Hiába várták az egykori szépségkirálynőt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ő nem jelent meg.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Bánkúti Sándor

Évek óta húzódik már az a per, amelyben többek között Hódi Pamela és Kulcsár Edina neve is felmerült, azonban egy jó darabig biztosan nem kerül pont a végére – írja a Bors.

A vádirat szerint K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient azzal vádolják, hogy ismerősi körükből közvetítettek ki modelleket úgynevezett hoszteszmunkákra belföldre, illetve külföldi országokba is.

Ezzel kapcsolatban szerették volna meghallgatni tanúként az egykori szépségkirálynőt, azonban Edinát hiába várták ő éppen spontán ügyintézésre utazott Németországba.

Van a Netflixen egy reality: Családi körben Tyson Furyval. Ha valaki nem tudná elképzelni az életünket, akkor nézze meg azt és máris tisztább képet kap rólunk. Egy mai példa: Márk tegnap éjjel fellépett, korán reggel felkelt, elintézte a dolgait, aztán visszafeküdt. 6 körül kinyílt a szeme, majd a semmiből közölte, hogy csomagoljak. Megyünk Németországba, mert fontos dolga van. Spontán család vagyunk 

– osztotta meg az Instagram-oldalán a háromgyermekes sztáranyuka. Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy az idézés ellenére Edina nem jelent meg az ügyben tartott tárgyaláson. Korábban a várandósságára hivatkozva nem tanúskodott, illetve a hivatalos szervekhez is visszaérkezett az idézés, mivel nem vették át.

De vajon meddig bújhat ki még a kötelezettsége alól? A kérdésre a választ IDE KATTINTVA olvashatja el.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában