Bulvár-celeb

2023.08.18. 12:53

Szandi férje bűnbánó posztot tett közzé, a rajongók vigasztalják

Bogdán Blanka is reagált édesapja bejegyzésére.

MW

Fotó: Szabolcs László

Ritkán oszt meg ennyire személyes történetet Szandi férje, Bogdán Csaba a Facebook-oldalán. Az Első emelet egykori és a Solaris jelenlegi gitárosa elgondolkodtató vallomást tett közzé a közösségi médiában - szúrta ki a Metropol.

Meg kell osszak Veletek egy mai történetet, aminek az lehetne a címe, hogy Soha ne ítélj elsőre! Egy ablakból láttam, hogy megáll egy pöpec autóval egy fiatal hölgy és kiteszi az ablakba a rokkantkártyát. Kicsit bosszús lettem. Kiszált a nő és elindult. Akkor ért a döbbenet. Ennek a csinos fiatal hölgynek a bal lába combtól művégtag volt! Az irányt pedig a konditerem felé vette! Minden elismerésem és elnézést a sanda feltételezésért!

– írta a zenész.

Szandival közös lánya, Bogdán Blanka szívecskével reagált a bejegyzésre, amelyhez számos hozzászólás érkezett.

"Csabi! Nagyon tanulságos, és kedves beismerés. Szerintem sokan elsőre (köztük én is) haragos lettem volna... aztán magamra. Gratulálok a hölgy pozitív gondolkodásához" – írta egy kommentelő.

"Tudod ez úgy van, hogy nem magadtól lett előítéleted, hanem a sok sumák okozza. Le a kalappal a hölgy előtt!" – jegyezte meg másvalaki.

Olyan is akadt, aki fontos információt osztott meg a poszt olvasóival. 

"Mozgáskorlátozott kártyát az autisták is kapnak. Ők, ha kiszállnak az autóból nem lehet rajtuk észrevenni semmit, azt gondolná mindenki, hogy másnak a kártyáját használják, pedig nem. Nem minden autista Esőember.

"

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában