Bulvár-celeb

2023.08.16. 15:11

Most már biztos: ezen a nyáron nem fog pihenni a sztárséf

Rácz Jenőék legfeljebb Bécsig jutnak el, azt is elárulták, miért.

MW

Forrás: Instagram

Szakácsként jól bánik a konyhai eszközökkel, és édesapaként és férjként is remekül megállja a helyét  Rácz Jenő. Egy valami azonban nem a legjobban megy neki: a fotózás. 

A napokban a feleségével egy esküvőre voltak hivatalosak, ahol több kép is készült a boldog párról. Jenő felesége, Dóri szeretett volna egy jó fotót készíteni magáról és a barátnőjéről is, ezért a férje kezébe adta a lehetőséget, akinek nem éppen a megfelelő pillanatot sikerült lekapnia. Dóri pont kinyújtotta a nyelvét, amikor lefotózta Jenő - szúrta ki a Metropol. 

Amikor megkéred a férjed, hogy csináljon egy képet rólad...

 – írta kedvesen csipkelődve a sztárséfről Instagram-történetében.

Forrás: Instagram

A sztárséf és felesége idén nyáron sem jut el nyaralni. Hiába tehetnék meg, a munka miatt nincs lehetőségük üdülni. A sztáranyukát az Instagramján faggatták, hogy hova mennek üdülni a nyáron.

"Nyáron nem szoktunk nyaralni!" – válaszolta Dóri, aki azt is elárulta, hogy számukra Bécs az a város, ahova bármikor szívesen elmennek.

"Ebben az időszakban gyanús, hogy tesztelik a férjem éttermeit. Májusban voltunk Cipruson, és télen megyünk majd az ünnepek magasságában" – árulta el az anyuka, akit addig is az otthoni jakuzzi vigasztal, amelyben hűsölhet a család. Dóri néhány hete innen osztott meg bikinis fotót, ahol nem győzték dicsérni az alakját.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában