Bulvár-celeb

2023.08.24. 18:15

Papucsnak tartja Puskás Petit a kedvelt műsorvezető

A leendő apuka elárulta, mi mindent megtesz várandós szerelméért, Dallos Bogiért.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Az Istenest című podcast legutóbbi epizódjában volt Istenes Bence vendége Puskás Peti. Bence kétgyermekes apukaként pontosan tudja, mi vár hamarosan az énekesre, ugyanis Petiék az első közös gyermeküket várják.

 

Rengeteg feladatod lesz! Addig ott volt a társad, akivel minden feladatot és programot meg tudtál osztani. Egyszer csak az van, hogy neked át kell venned mindent tőle: reggel 6-kor felkelsz, takarítasz, kutyát kiviszel, vásárolni mész és közben jönnek a…

 – sorolta Peti.

"Nálunk ez nem volt!" – vágott oda neki Istenes Bence, utalva arra, hogy az ő kedvese, Csobot Adél nem hagyott rá ennyi teendőt a két várandóssága alatt.

Bogi és Peti kisfiút vár, Bencének pedig két fia is van, lányos apukaként el sem tudná képzelni magát.

Egy kislány teljesen mást hozna ki belőlem, teljesen megőrjítene. Hiszem, hogy azért nem kislányom lett, másodjára sem, mert éreztem, hogy nem tudnám tiszta fejjel kezelni a helyzetet. Nem tudnék megbirkózni azzal a feladattal, amit egy kislány ad

 - vallotta be a műsorvezető. Hogy mit mondott még Istenes Bence a lányos apaságról, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában