Hawaii habokban lubickolt Ashley Olsen

Hawaii habokban lubickolt Ashley Olsen
Ashley Olsen színésznő, divattervező, producer és író Havaii tengerpartján kapták lencsevégre, amint apró bikiniben gázol a habokba.

 

Ashley Olsen, aki kizárólag ikertestvérével Mary-Kate-el közösen szerepelt olyan filmekben, mint a Bír-lak, Csapat csere, Ketten a slamasztikában, Karibi vakáció, Ikertúra, A kihívás 2004 óra nem szerepel filmekben, legutolsó szereplésük a New York-i bújócska (mozifilm) volt. Bár az ikrek nem unatkoznak: Los Angeles belvárosában van egy cukrászdájuk, egy közös televízióshow készítésével foglalkozó cégük, illetve 2009-ben saját – nagyon sikeres – divatcéget indítottak. Ashley korábban bejelentette, nem kíván visszatérni a filmvászonra. A 26 éves szőkeség, aki korábban azt is bevallotta, hogy bulémiában szenved, Hawaii partjainál tölti szabadidejét, ahol lesifotók örökítették meg lubickolását.

A képeket ITT nézheti meg >>>

Érdekesség, hogy a “szendébbik” Olsen ikert nemrégiben Johnny Deppel hozta össze a bulvársajtó, ugyanis egy vasárnap délben azon kapták a sztárszínészt, hogy elég nyúzott állapotban hagyja el Ashley Olsen New York-i loftlakását. Johnny Depp ottlétének lehetséges egyéb okára is kitértek a beszámolók, történetesen, hogy Ashley híres heti többszöri egész éjjel tartó vad bulijairól, ahol sok sztár engedi ki a fáradt gőzt.
– MON –