Havi 1,85 milliót visz haza a hátrányos helyzetű gyerekeket üdültető tábor vezetője

Akt.:
Havi 1,85 milliót visz haza a hátrányos helyzetű gyerekeket üdültető tábor vezetője
Havi 1,85 milliót visz haza a hátrányos helyzetű gyerekeket üdültető tábor vezetője
Kedden írta meg a 24.hu, hogy a Zánkán működő gyerektábort fenntartó Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány vezetője egy napi 110 ezer forintért bérelhető monoszlói luxusvillából jár be munkahelyébe. Hornyák Tibor az ügy kirobbanása után kiköltözött a házból, és az RTL Klub Híradójának végre elárulta, hogy miből futotta a bérleti díjra.

Felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja a Fidesz, hogy napi 110 ezer forintba kerülő luxusvillát bérelt magának a Balatonnál több mint egy hónapon át Hornyák Tibor, a rászoruló gyereknek, állami támogatással táborokat szervező alapítvány főtitkára. Erről Budai Gyula, a párt országgyűlési képviselője beszélt.

Az RTL Híradójának kérdésére Hornyák megírta, hogy havi nettó 1 millió 850 ezer forintot keres, és a nyaraló bérleti díjából 15 százalék kedvezményt kapott.

Forrás: rtl.hu | 444.hu.


Hornyák Tibor
Budapest - Visszautasítja az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, hogy főtitkára, Hornyák Tibor a szervezet költségén bérelne egy monoszlói ingatlant. A szervezet az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a 24.hu hírportál írására reagált, amelyben az áll: információik szerint H...

Hol nyaralnak a magyar politikusok?
Titok, hogy mikor és hol nyaral az idén Orbán Viktor, illetőleg milyen védelem jár neki ilyenkor. A miniszterelnök a Fidesz-frakcióülésén júniusban azt mondta: augusztus 1-20 között lesz szabadságon. A legtöbb miniszter szintén a kormányfőhöz időzítette a szabadságát. Trócsányi László igazságügyi...