Hatszázezret hozott a Star Wars sisak a szikszói beteg fiúnak

Akt.:
Hatszázezret hozott a Star Wars sisak a szikszói beteg fiúnak
Szikszó – Több mint hatszázezer forint gyűlt össze azon a tombolán, amelyen egy rohamosztagos sisakot sorsoltak ki. A pénzzel egy súlyos beteg szikszói fiú gyógyulását támogatják.

Mint korábban írtuk: a Baranya megyei Gyódon élő Dukovits Krisztián egy Star Wars sisakot ajánlott fel tombolára, hogy az összegből a nyirokrendszeri rákbetegséggel küzdő szikszói Kovács Marcit támogassák. A kezdeményezés sikeres volt, több mint kétszázan mozdultak meg az akcióban és vásároltak tombolát.

Az esemény Facebook oldala szerint a sisakot Kónya Márton nyerte és összesen 613.107 Ft gyűlt össze, amit Marci gyógyulására tudnak fordítani. A sisak készítője így köszönte meg a közösségi oldalon a részvételt:

„Egy gondolat volt, egy ötlet… És nem hittem, hogy olyan lesz, mint az égigérő paszuly! Itt van előttem a lista, de nem látok neveket, nem látok számokat, sőt betűket sem! Szimbólumokat látok! Látom a szívét, a segíteni akarásét és az emberség szimbólumát! Érzem az 501 szellemiségét mindannyiótokban! GRATULÁLOK!!
Köszönöm, hogy bebizonyítottátok, hogy van jóság és hogy igen is lehet jóra is használni a facebookot. (nem csak bugyuta dolgokra)
Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Erőben Gazdag Újévet Kívánok!”