HATÁRHELYZET: Röszkénél órákat kell várni, Letenyénél már nincs fennakadás

Továbbra is csaknem hat órát kell várakoznia azoknak az autósoknak, akik a röszkei autópálya határátkelőnél szeretnének Szerbiába jutni. Szombaton nap közben többször is tíz kilométeres kocsisor torlódott fel. A fennakadást a nyugati országokban dolgozó, most szabadságukra induló török és szerb vendégmunkások okozzák – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Kisebb […]

Továbbra is csaknem hat órát kell várakoznia azoknak az autósoknak, akik a röszkei autópálya határátkelőnél szeretnének Szerbiába jutni. Szombaton nap közben többször is tíz kilométeres kocsisor torlódott fel. A fennakadást a nyugati országokban dolgozó, most szabadságukra induló török és szerb vendégmunkások okozzák – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Kisebb a forgalom a letenyei átkelőnél, ahol szombaton hajnalban szintén több órát kellett várakozni. A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint Horvátország felé folyamatos a forgalom és a belépő oldalon is csak néhány percet kell várakozni.