Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.09.22. 13:06

Megyénkbeli a lottónyertes?

<p>Nyíregyháza - Vasárnap este elvitték a Hatoslottó főnyereményét, ami nem kevesebb, mint 2&#160;958&#160;307&#160;350 forint. Vajon megyénkben adták fel a nyertes szelvényt? Ezt próbáltuk kideríteni. Nézze meg a feszült pillanatokat a nyíregyházi lottózó előtt!&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/lotto-hatos-nyertes-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Hétfőn reménykedve vették az irányt a nyíregyházi lottózók felé azok, akik a vasárnap esti sorsolásról lemaradtak. Gyorsan kiderült, van egy szerencsésnyertes, aki immár a milliárdosok körébe tartozik.

A lottózó körül járókat kérdeztük

Rögtönzött felmérésünkből a következők derültek ki:

Titkon eljátszanak a gondolattal, mit is kezdenének a nagy nyereménnyel azok, akik még nem tudják, vajon bejelölt számaik megegyeznek-e a kihúzottakkal. Volt olyan játékos, aki megérkezésünk pillanatában szembesült a ténnyel, hogy bizony álom marad az összeg, de mégsem csalódott nagyon. Érdekes viszont, hogy olyan embereket is játékra csalt a bűvös összeg, akik egyébként nem kacérkodnak a szerencsével. Sajnos a nyertessel nem futottunk össze, de nem lehetetlen, hogy talán a megyénkben nyerte meg valaki a főnyereményt.

Kapcsolódó cikkek:

- K.A. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!