Hatékony HR megoldások – Önnek

Akt.:
Hatékony HR megoldások – Önnek
Nem áll rendelkezésére HR csapat, vagy egyáltalán nincs HR szakember a cégnél? Húszéves tapasztalatunkkal nemcsak a toborzásban, de a kollégák megtartásában és képzésében is segítségére lehetünk.

Munkáltatóknak:

Az elmúlt 20 évben – főként multinacionális cégeknél – megszerzett humánerőforrás gazdálkodással szerzett tapasztalatot felhasználva alakult meg cégünk 2017-ben. Bátran állíthatom, hogy ez az első olyan HR-es start-up cég, amely a kis-, közép-, és nagyvállalkozásokra fókuszál térségünkben.

Szolgáltatásunk arra terjed ki, hogy olyan személyzeti tanácsadást adjon a vezetőknek, amely hatékony HR megoldást nyújt számukra anélkül, hogy személyzeti osztályt hoznának létre szervezetüknél.

Bátran az ACTIVE HR Consulting Bt. szakembereire bízhatja cége humánerőforrás gazdálkodását, mert munkatársaink bizalmasan kezelik a szenzitív információkat és egyaránt nagy körültekintéssel járnak el a „kényes” ügyekben egyaránt.

Nemcsak a személyzet kiválasztásában számíthat ránk, hanem az új dolgozók beillesztésében, a megfelelő ösztönző és teljesítmény értékelő rendszer kialakításában, vagy egy nem megfelelően teljesítő kolléga kezelésében is. Munkatársai számára tréning, vagy csapatépítő szervezését is nyugodtan ránk bízhatja.

Ezen kívül nem titkolt célunk az, hogy a régiónkban élő, aktív munkavállalók itt maradjanak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és találják meg számításaikat a térség munkaerőpiacán. Hosszú távon gondolkodunk és feladatunk az, hogy mind a munkáltatók, mind a munkavállalók megelégedett ügyfeleink legyenek a helyi munkaerőpiacon.

A célterületet tekintve főként Borsod-Abaúj-Zemplén megyére fókuszálunk, azonban tágabb értelemben egész Magyarország munkaerő-piacát megcélozzuk szolgáltatásainkkal.

A közeljövőben indul a nyugdíjas szövetkezeti foglalkoztatásunk, amely kedvező feltételeket teremt a munkáltatók számára. Ennek a részleteit honlapunkon olvashatják majd.

Munkavállalóknak:

Honlapunkon mindig az aktuális ajánlataink szerepelnek, amelyre bátran jelentkezhet Ön is.

Részletes pályázata (fényképes önéletrajz, motivációs levél) elküldésével ingyenesen bekerülhet adatbázisunkba, ahonnan az üres pozíciókat első körben igyekszünk betölteni.

Amennyiben jelenleg nem talál Önnek megfelelő állást kínálatunkból, kérjük akkor is juttassa el részletes önéletrajzát, megjelölve, hogy a jövőben mely területeken szeretne munkát vállalni, hogy a legmegfelelőbb állással kereshessük meg a jövőben.

Ingyenes szolgáltatásunk közé tartozik a munkavállalók számára, hogy amennyiben úgy érzi, hogy önéletrajza, pályázata már régies és szeretné, ha álláskeresése hatékonyabb lenne, átnézzük jelenlegi portfólióját és javaslatot teszünk a módosításra szoruló pontokra.

A munkaerőpiac nyitott a nyugdíjasok foglalkoztatására, ahol az aktív, dolgozni vágyó időskorúaknak biztosítunk lehetőséget a munka világában. Részleteket nemsokára megosztunk a honlapunkon.

 

Munkáltatóként, vagy munkavállalóként érdeklődjön az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Active HR Consulting Bt.
+36 70 / 530 0095

info@activehrc.hu;
www.activehrc.hu