BOON - PR cikk

2015.11.18. 09:36

Ma indul az őszi Topaukció

A mai naptól ismét a már szokásos licitálós játékunkra invitáljuk olvasóinkat.

A mai naptól ismét a már szokásos licitálós játékunkra invitáljuk olvasóinkat.

Reggel 9 órakor veszi kezdetét és november 25-én az esti órákig tart a régió legizgalmasabb árverése a Topaukció. Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni? Látogasson el az aukció ideje alatt a www.topaukcio.hu weboldalra, válogasson kedvére kínálatunkból. Egy gyors regisztráció után máris licitálhat kedvenc termékeire, és profitálhat a szenzációs árakkal.

 

Az ajánlat ezúttal is sokoldalú: wellness hétvégék, szabadidős programok, műszaki cikkek, ékszerek, egészségügyi- és szépségápolási szolgáltatások alkotják a kínálatot, de akár a kedvenc napi- és hetilapjaira is előfizethet az eredeti ár feléért.

A kikiáltási áron minden termék esetében a bolti árhoz képest legalább 50% kedvezmény van, de kínálatunkat böngészve akár 80%-os kedvezménnyel induló árverésekkel is találkozhatnak látogatóink.

Csak egy kattintás, és Ön máris a virtuális árverésünkön találja magát. Egy kis szerencsével és jó licitálási stratégiával pedig jelentős kedvezménnyel vásárolhat, akár már a karácsonyfa alá is, ráadásul mindezt otthona kényelméből, az interneten keresztül.

Ne feledje: www.topaukcio.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!