Sport

2015.12.14. 13:55

Egervári: ,,Egyelőre nincs bejelenteni valóm"

Miskolc - A nyáron érkezett Bekő Balázzsal szerződést bontott a DVTK labdarúgó csapata vasárnap, ám - információink szerint - a klubnál napok óta már azon dolgoznak, hogy megtalálják a legalkalmasabb szakembert az együttes vezetőedzői posztjára, akivel a gárda nekivág majd a tavaszi szezonnak (valamint akár a következő, 2016/2017-es évadnak is).

Miskolc - A nyáron érkezett Bekő Balázzsal szerződést bontott a DVTK labdarúgó csapata vasárnap, ám - információink szerint - a klubnál napok óta már azon dolgoznak, hogy megtalálják a legalkalmasabb szakembert az együttes vezetőedzői posztjára, akivel a gárda nekivág majd a tavaszi szezonnak (valamint akár a következő, 2016/2017-es évadnak is). Ezen jelöltek között van a 65 esztendős Egervári Sándor is, aki 2010 és 2013 között a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya volt. Az Észak-Magyarországnak hétfőn déltájban sikerült telefonon elérnie a trénert, aki annak idején két alkalommal nyert bajnokságot az MTK-val, egyszer pedig a Dunaferrel.

Az elismert szaktekintély szűkszavúan kommentálta a vele kapcsolatban napvilágot látott hírt, hogy ő lehet a Diósgyőr következő vezetőedzője, vagy szakmai igazgatója: ,,Egyelőre nincs ezzel kapcsolatban semmilyen bejelenteni valóm, nincs semmilyen konkrétum" – fogalmazott röviden Egervári Sándor.

Úgy tudjuk, hogy a megoldás kulcsa a klub kezében van, ahol szeretnék, ha már a héten lezárulna ez a kérdés, de nem valószínű, hogy erre még ma sor kerül.


[poll id="1062"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!