Határvadászokat toboroznak Miskolcon

Akt.:
Határvadászokat toboroznak Miskolcon
Miskolc – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében továbbra is folyamatos a határvadászokat toborzó rendőrségi kampány. Legközelebb a Generali Arénában megrendezett pályaválasztási kiállításon találkozhatnak az érdeklődők a kollégáikkal.

A sportcsarnokban

Mint az már ismeretes, az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdetett a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába járőrtárs beosztás betöltésére. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő, magyar állampolgár jelentkezhet. Legközelebb november 16-án, szerdán 10 órától 17 óráig, illetve november 17-én, csütörtökön 9 órától 16 óráig a Generali Arénában (Miskolc, Görgey Artúr u. 19.) a „Pályaválasztási kiállítás 2016” elnevezésű rendezvényen találkozhatnak a toborzó­csoporttal.

Folytatódik a kampány

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nemcsak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek.

ÉM