Határforgalom az ünnep harmadik napján

A reggeli órákban még nem nagy a megyebeli határátkelőkön a forgalom, sehol nem alakult még ki egy óránál hosszabb várakozási idő. Ugyanakkor Röszkénél belépéskor a személyforgalomban már 9.30-kor egyórás volt a várakozás.

14:05: Már Beregsuránynál is várakozni kell belépéskor

A megye magyar–ukrán határátkelői közül Beregsuránynál belépéskor kell egy órát várakozni a 13 óra 20 perckor rögzített adatok szerint, ami azt jelenti, hogy ennél lényegesen többet kell eltölteni az átkeléssel, hisz az órán túli veszteglés csak a magyar oldalon eltöltött várakozási időt jelenti.

A többi megyebeli határátkelőn továbbra sem alakult ki egy óránál hosszabb várakozási idő.
Megyén túl Röszkénél továbbra is két órát kell vesztegelni belépéskor.

11:40: A megye magyar–ukrán és magyar–román határátkelőin továbbra sem alakult ki egy óránál hosszabb várakozás a húsvét után Nyugat-Európába visszainduló ukrán és román vendégmunkások miatt. Ellenben a megyén kívüli Röszkénél a korábbi egy óráról két órára növekedett a várakozási idő belépéskor a személyforgalomban a 11.30-as adatok szerint.

10:06: Mint korábban hírül adtuk, a húsvétra hazautazó ukrán és román vendégmunkások jelentős része várhatóan ezen kedden utazik vissza, s jelenik meg a magyar– ukrán, illetve a magyar–román határátkelőkön.

A reggeli órákban még nem nagy a megyebeli határátkelőkön a forgalom, sehol nem alakult még ki egy óránál hosszabb várakozási idő. Ugyanakkor a megyén kívül Röszkénél belépéskor a személyforgalomban már 9.30-kor egyórás volt a várakozás.
Később friss információval jelentkezünk.

– Györke László –