Hatan kerültek őrizetbe Borsodban

Hatan kerültek őrizetbe Borsodban
Encs, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 27-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság O. Kornél 29 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 15 óra 20 perckor Miskolc belterületén igazoltatták a rendőrök, aki személygépkocsiját annak ellenére vezette, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további két fővel garázdaság, illetve önkényes beköltözés, míg az encsi, a tiszaújvárosi és a sátoraljaújhelyi egyenruhások egy-egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a mezőkövesdi és a kazincbarcikai rendőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés
hirdet�s