Hatan kerültek őrizetbe Borsodban

Hatan kerültek őrizetbe Borsodban
Edelény, Miskolc, Sárospatak, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 31-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. október 31-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy főt magánlaksértés, két férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vett szabálysértési őrizetbe. A szerencsi egyenruhások kettő, míg a sárospataki járőrök egy személyt tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában az edelényi- és a miskolci egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két-két esetben az Encsi- és a Miskolci-, míg további egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s