Hatan kerültek őrizetbe Borsodban

Hatan kerültek őrizetbe Borsodban
Berzék, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sajóhídvég – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 30-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság N. István 53 éves sajóhídvégi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 15 óra 45 perckor megjelent egy berzéki családi házban, annak ellenére, hogy attól korábban a Miskolci Járásbíróság távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci, az ózdi és a kazincbarcikai rendőrök további öt fővel szemben tiltott prostitúció, garázdaság, járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve tulajdon elleni szabálysértés (kerékpárlopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci egyenruhások további egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe, míg az ózdi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s