Helyi közélet

2014.07.25. 19:24

Közlemény - Július 26-án, szombat hajnalban később ér véget az éjszakai vágányzár

Miskolc - Korábban tájékoztatást adtunk arról, hogy július közepétől augusztus közepéig éjszakai vágányzár van érvényben.

Miskolc - Korábban tájékoztatást adtunk arról, hogy július közepétől augusztus közepéig éjszakai vágányzár van érvényben.

Július 26-án az éjszakai vágányzár hajnalban később ér véget, mint ahogy korábban meghirdettük, így az utolsó 1VP jelzésű villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvarról 5:30-kor, Felső-Majláthról 6:00-kor indul. Az éjszakai vágányzárat követően az első villamos a Selyemrétről 5:39-kor, Felső-Majláthról 6:07-kor indul. A Tiszai pályaudvar és a Selyemrét megállóhely között (a Tiszai pályaudvar villamos végállomáson zajló pályafelújítási munkálatok miatt) vágányzár van érvényben, az első TSVP jelzésű villamospótló autóbusz 5:38 indul a Tiszai pályaudvar végállomásról.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -


Miskolc - 2014. július 13-án késő estétől augusztus 16-án üzemkezdésig a Selyemrét megállóhely és Tiszai pályaudvar villamos végállomás között vágányzár lesz, ebben az időszakban a villamosok helyett villamospótló autóbuszok fognak közlekedni. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában