Hat település diákjait táboroztatták

Akt.:
Hat település diákjait táboroztatták
Bükkaranyos, Tokaj – „Egy Európai Uniós pályázat segítségével – melyet önkormányzatunk közhasznú szervezete nyert el – két turnusban, hat településről, összesen 240 felső tagozatos, általános iskolás diákot táboroztattunk az őszi és a tavaszi szünetben.” – tájékoztatott Nagy Lajos, Bükkaranyos polgármestere.


A Tokajban tartott készség és képességfejlesztő táborokban sport, kézműves, zenei, néptánc és drámapedagógiai foglalkozásokon bővíthették ismereteiket a Kisgyőrből, Harsányból, Emődről, Nyékládházáról, Mályiból és Bükkaranyosról érkezett diákok, akik délutánonként filmvetítésen és színházi előadáson is részt vehettek.

A program keretében Bükkaranyoson az óvodások is részt vehettek a programokon, akik a készségfejlesztő foglalkozásokon kívül a lovaglás alapismereteit is elsajátíthatták a helyi lovas iskolában.

A projekt zárása május végén, gyereknapon lesz Bükkaranyoson, ahol kiállítás készül a táborokban készített művekből és alkotásokból. Lesz filmvetítés, táncház, játékok ahová várják majd a táborokban részt vett gyermekeket is.

ÉM-PA