BOON - Sport - NB III.

2016.03.26. 21:45

Labdarúgó NB III - „A mi helyzetünkben így kellett játszani”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 24. fordulójában négy megyei csapatunk szerepelt szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 24. fordulójában négy megyei csapatunk szerepelt szombaton.

FC Hatvan – Tállya KSE 3-1 (1-1)

Hatvan, 150 néző. V.: Leél-Őssy.

Hatvan: Gyulay - Barthel, Kész (Ficsor), Mundi, Ács (Purzsa), Szabó, Juhász, Karácsony, Simon, Bárkányi (Nagy), Illés. Edző: Híres Gábor.

Tállya: Tarr – Tóth T., Bihari, Németh D., Molnár, Horváth Benjámin, Zsarnai (Mihálszki N.), Tóth A., Mihálszki Cs. (Németh B.), Horváth Bence, Orosz (Ondó). Edző: Pachinger János.

G.: Ács, Kész, Ficsor, ill. Molnár. Jók: Karácsony, Ficsor, Simon, Ács, ill. Bihari, Tóth T., Tóth A.

Híres Gábor: - Nyögvenyelősen, bár szép gólokkal győztünk. Sok helyzetet kidolgoztunk, amiből csak hármat értékesítettünk, de a vendégek nagyon megnehezítették a dolgunkat.

Pachinger János: – Csak megnehezíteni tudtuk a hazai csapat dolgát, figyelmetlenségeink után szerezték a góljaikat. Győzelmük összességében megérdemelt, mert több gólveszélyes szituációt alakítottak ki a kapunk előtt.


Jászberényi FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-1 (0-0)

Jászberény, 150 néző. V.: Györki.

Jászberény: Menczeles - Páles, Tisza, Mile, Nyicsenko, Ulvicki, Lékó, Sorecz, Kovács D., Szanyi, Kis. Edző: Igor Nicsenko.

Tiszaújváros: Tóth Cs. - Fodor, Hajdu, Angyal (Potyka), Czégel, Bussy, Katona (Varga), Kovács P., Hussein, Molnár L., Horváth T. (Kerekes). Edző: Antal István.

G.: Ulviczki, ill. Molnár L. Kiállítva: Kis (83.). Jók: az egész csapat, ill. Hajdu, Molnár L., Angyal, Czégel.

Igon Nicsenko: - A csapat mindent megtett, hogy a három pont itthon maradjon, ez nem sikerült de nem rajtunk múlott. Kívánom, hogy a Tiszaújváros bentmaradjon.

Antal István: - A mi helyzetünkben így kellett játszani. A mérkőzésen nem voltunk alárendelt szerepben, és nem talált rajtunk fogást a Berény. Elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával.


Kazincbarcikai SC – Somos SE 0-0

Kazincbarcika, 150 néző. V.: Gaál.

Kazincbarcika: Szabó Á. - Dobos (Lipusz), Czető, Privigyei, Szemere, Lakatos, Illés R., Irhás, Faggyas, Lukács R. (Illés G., Lukács Zs.), Farkas. Edző: Vincze Richárd, Komlósi Ádám.

Somos SE: Horváth G. - Debreceni, Híves, Kerényi, Romhányi, Dóczi, Köböl, Albert (Szekér), Novák (Sárközi), Csóka, Olasz (Kormos). Edző: Bari Ernő.

Kiállítva: Híves (85.). Jók: az egész csapat, ill. Horváth G., Kerényi, Dóczi.

Vincze Richárd: - A mérkőzés után gratuláltam a játékosaimnak, nagyszerűen futballoztunk ma és a játék minden elemét kontrolláltuk. Sajnos érthetetlenül egy gólt újból nem adtak meg nekünk, illetve a sakk-matt, üres kapus helyzetet is kapufára tudtuk rúgni. Azt még szeretném elmondani, hogy az ellenfél egyik játékosa „habzó szájjal” játszotta végig az utolsó 15 percet, aminek súlyos sérülés lett a vége. Erőt és kitartást Gabika.

Bari Ernő: - A mai napon védekezésünk rendben volt, de sajnos labdatartásban és helyzetek kialakításában nem jeleskedtünk.


Rákosmente KSK – Cigánd SE 1-2 (0-2)

Budapest, 200 néző. V.: Bogár.

Rákosmente: Szűcs - Simita, Balaskó, Szabó R. (Törőcsik), Horváth Sz., Vass, Horváth L. (Vattai), Turcsik, Király, Szala, Balogh B. Edző: Véber György.

Cigánd: Sánta - Kinczel, Raducu, Sipos, Varga, Ur, Baksa, Barcsay (Fekete), Kis (Burics), Roszel (Katona), Popescu. Edző: Fogarasi Zoltán.

G.: Törőcsik, ill. Roszel, Popescu. Jók: Simita, Vass, Turcsik, Király, Törőcsik, ill. az egész csapat.

Véber György: - Küzdelmes mérkőzésen nyert a Cigánd.

Fogarasi Zoltán: - Mind védekezésben mind pedig támadásban úgy gondolom a mi akaratunk érvényesült. A mezőnyben jól játszó ellenfelünk csak meddő fölényt tudott kialakítani, hátul nagyon stabilak voltunk, összességében teljesen megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak és mindenkinek aki tett a győzelemért.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!