Megtörtént a családi túraútvonal kijelölése Harsányban

Harsány – Harsány önkormányzatának munkatársai a napokban elvégezték a 4,2 kilométer hosszúságú családi túraútvonal területének kijelölését, illetve az útvonalat jelző táblák kihelyezését.

Ugyanakkor a túra indulási-érkezési helyére egy, a teljes útvonalat ábrázoló táblát függesztettek ki. Ezzel a lépéssel az útvonal hivatalosan is látogathatóvá vált a túrázók részére.

Kikapcsolódás

A túraútvonal optimális lehetőséget biztosít a Harsányban élők, az oda látogatni vágyók és a kisgyerekes családok számára, hogy kikapcsolódhassanak és felüdülhessenek. A táv normál tempó mellett akár másfél–két óra alatt teljesíthető, mindeközben élvezve a vadregényes környezet nyújtotta látványt és a friss levegőt.

Az ösvény a Bükk hegység és a harsányi halastavak között kanyarog végig, amelyet teljesítve a halőrházhoz érkezve lehetőséget biztosít az ott található vendéglátóhelyiségben, büfében megpihenni. Az önkormányzat bízik benne, hogy a túraösvény létrehozásával az eddiginél is több ember számára tud majd a közösségi szolgáltatásaival megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket biztosítani.

ÉMHarsány.
BOON.HU

További hírek a boon-sportoldal kategóriából


hirdetés