Harry búcsúbulija Irak előtt

Óriási partit rendez Harry herceg barátainak, mielőtt megkezdi féléves katonai szolgálatát Irakban, tudta meg a Daily Express című brit bulvárlap. A Clarence House, Károly herceg irodája több mint száz meghívót küldött ki, amelyeken Harry fehér turbánban ül egy tevén, Irak térképével a háttérben. A buli megszervezését Guy Pelly, a herceg legjobb barátja vállalta el. A […]

Óriási partit rendez Harry herceg barátainak, mielőtt megkezdi féléves katonai szolgálatát Irakban, tudta meg a Daily Express című brit bulvárlap. A Clarence House, Károly herceg irodája több mint száz meghívót küldött ki, amelyeken Harry fehér turbánban ül egy tevén, Irak térképével a háttérben.

A buli megszervezését Guy Pelly, a herceg legjobb barátja vállalta el. A színhely feltehetőleg a Mahiki club lesz London elegáns Mayfair negyedében.

A két ifjú trónörökös, Vilmos és Harry gyakori vendégek a polinéz stílusban kialakított szórakozóhelyen. Utolsó látogatásuk alkalmával hat órányi ivászat után a baráti kör számlája meghaladta a 11 ezer fontot (közel négy és félmillió forint). Harry kedvence a “Kincsesláda” koktél, amely 100 fontba kerül és konyakból, zöld citromból, baracklikőrből és egy üveg pezsgőből áll.

A hadnagyi rangot viselő Harry a Sandhurst katonai akadémián tanult. A brit trónöröklési rendben harmadik herceg egy 12 fős páncélozott felderítő egység parancsnoka, ezredét május végén vagy június elején vezénylik át Irakba.Sporthírek