Háromra emelkedett a törteli baleset halottainak száma

A négy utasból végül csak egy ember élte túl a csütörtök éjszakai törteli balesetet. A Pest megyei településen késő éjszaka történt baleset során egy autó négy utasával lesodródott az útról. Egy ember azonnal életét vesztette, de a korábbi hírekkel ellentétben a roncsból élve kimentettek közül nem csak egy, hanem két utas is meghalt.

A Törtelnél balesetet szenvedett autóból két embert a ceglédi tűzoltók élve mentettek ki. Mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életüket – mondta el a Független Hírügynökségnek
Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A kocsiból a harmadik utas kizuhant, ő azonnal meghalt. A rendőrség korábbi információival ellentétben tehát összesen hárman haltak meg ebben a balesetben.

Mint kiderült, a gépkocsi nem csak az árokba rohant bele, de nekicsapódott egy épület kerítésének is, és eltörte a házba befutó gázcsonkot. Ez további veszélyt azonban nem okozott, mivel a vezetéket rövid idő alatt elzárták a szakemberek.

A rendőrség időközben megállapította, hogy az autó egy kanyar után sodródott le az úttestről, mert a sofőr a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott. Az autóban négyen utaztak, a 26 éves ceglédi sofőr és két, 22 éves törteli társa haltak meg – pontosította a rendőrség korábbi információit Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőrség sajtóügyeletese. A negyedik, 25 éves esztendős fiatal súlyos sérülésekkel, nyakcsigolyatöréssel került kórházba.