Háromnapos TISPOL akció Borsodban – Alkohol és drog-fogyasztásra fókuszálva

Akt.:
Háromnapos TISPOL akció Borsodban – Alkohol és drog-fogyasztásra fókuszálva
Miskolc – A háromnapos közlekedésrendészeti akció során a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is elsősorban az ital és a bódító szerek hatása alatt volán mögé ülő sofőrök kiszűrésére koncentrál.

A TISPOL Műveleti Csoport 2016. évi terve alapján nemzetközi fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzés végrehajtását rendelte el, mely elsősorban az ittas és a bódító szerek hatása alatt volán mögé ülő sofőrök kiszűrésére terjed ki. Ennek alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain a rendőrök 2016. június 10-én, 11-én és 12-én átfogó ellenőrzéseket tartanak.

Az ellenőrzés-sorozat célja a közlekedésbiztonság helyzetének javítása, a bekövetkezett balesetek súlyossági fokának csökkentése.

A közúti kontroll kiterjed Borsod-Abaúj-Zemplén megyében elsősorban a lakott területen belüli útvonalakra, a ki- és bevezető valamint a gyorsforgalmi útszakaszokra. A végrehajtásban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály, az Autópálya Alosztály Emőd és a megye tíz rendőrkapitányságának munkatársai vesznek részt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s