Három vereség után javítanának

Három vereség után javítanának
Az Albrecht-MVSC-MVSI az ÚTE vendége lesz a női röplabda NB I 8. fordulójában.

Vasárnap 16 órától Újpesti TE – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI meccset rendeznek a női röplabda élvonalában. A miskolci zöld-fehérek három vereség után nyerni szeretnének a fővárosi összecsapáson.

– A három legutóbbi meccsünk közül a BSE elleninek biztosan más lett volna az eredménye, ha Kovács Edina játszani tud, ezt támasztja alá a legutóbbi, Békéscsaba elleni bajnokink, ahol ütőjátékosunk jó teljesítménye is kellett ahhoz, hogy legalább 1 pontot szerezzünk, ha nyerni nem is tudtunk – mondta Toma Sándor, a miskolciak edzője. – A csapat kedélyállapotán sokat javított, hogy a Csaba ellen jó játékra voltunk képesek, így ezek után nem is lehet más célunk, mint az, hogy megnyerjük az Újpest elleni bajnokit.

A szakvezető azt is elmondta, hogy a csapatának nincs mitől tartania a fővárosi lila-fehérek ellen, ugyanis a felkészülési meccseken sikerült felülmúlni őket.

Szajkó betegsége

– Gondot csupán az okoz, hogy Szajkó betegség miatt edzéseket hagyott ki, de a többiek rendben vannak – folytatta az Albrecht-MVSC-MVSI edzője. – A már említett Kovács Edina sem panaszkodott a korábban sérült derekára, és azért bízom benne, hogy Szajkó is vállalni tudja a játékot. Ha a komplett alapcsapattal tudunk kiállni, akkor az esélyek mellettünk szólnak. Remélem ezt sikerül majd igazolnunk a pályán, és három ponttal gazdagabban térünk haza vasárnap a fővárosból.

ÉM-BCSTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek