Három pályán a víz volt az úr!

Akt.:
Három pályán a víz volt az úr!
© Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 21. fordulójában egy mérkőzést játszottak le vasárnap.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Közép csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mezőnagymihály – Tibolddaróc 2-2 (0-1)

Mezőnagymihály, 100 néző. V.: Jakab.

Mezőnagymihály: Szalkai (Potyka) – Szilágyi (Fónagy), Nagy, Tóth, Ferenczi, Sajtós, Gáspár (Himer), Németh Márk, Németh Milán, Fónagy, Simon. Edző: Ferenczi György.

Tibolddaróc: Juhász Gy. – Filep, Sályi, Lukács (Pintér), Juhász B., Görzsöny, Csipi, Pásztor, Varga, Nagy, Cservák. Edző: Szűcs Levente.

G.: Fónagy, Himer, ill. Varga (2). Kiállítva: Potyka (67.), Tóth (76.) Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 1-4.

Ferenczi György: – Ha a mérkőzés összképét nézzük igazságos a döntetlen. Gratulálok a csapatnak, hogy 9 emberrel is pontot tudtunk szerezni. További sok sikert a vendégeknek.

Szűcs Levente: – Kiváló játékvezetés mellett a helyzetek sokaságát hagytuk ki. A futball újra bebizonyította, hogy büntet, de csapatom küzdeni akarásból jelesre vizsgázott. Gratulálok a csapatnak a megszerzett ponthoz, az ifinek pedig a győzelemhez. További sikereket a hazaiaknak.

– ÉM –


A Harsány – Tiszakeszi, a Nyékládháza – Bükkzsérc és a Kisgyőr – Hernádnémeti mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.


Nyékládháza vs. Harsány - illusztráció
Miskolc - A 2017/2018-as Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú bajnokság Közép csoportjának tavaszi órarendje. [poll id="1523"] 18. forduló, március 11. V., 14.30: Mezőcsát – Mezőnagymihály V., 14.30: Ónod – Harsány V., 14.30: Tiszapalkonya – Nyékládháza V., 14.30: Hernádnémeti...

Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága a következő büntetéseket osztotta ki az elmúlt heti fordulóban kiállított játékosoknak. 3 felnőtt mérkőzéstől eltiltva: Somogyi Sándor (Sajószentpéter). 1 felnőtt mérkőzéstől eltiltva: Katona János (Gesztely), Rézm...