Három körözöttet fogtak Borsodban

Akt.:
Három körözöttet fogtak Borsodban
Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. március 8-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy férfival szemben. Az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitánysága egy személlyel szemben, míg a kazincbarcikai rendőrök egy férfival szemben intézkedtek valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a kazincbarcikai és encsi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci egyenruhások két, a tiszaújvárosi rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –