Három körözött személyt is elkaptak a miskolci rendőrök

Illusztráció
Illusztráció
Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Megyénk rendőrei 2017. december 27-én két főnél tulajdon elleni szabálysértésben intézkedtek és három, elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2017. december 27-én két főt tulajdon elleni szabálysértés, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság további egy személyt az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vett szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában szintén a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei három, elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenhárom esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Veszélyes anyagot szállító kamion ütközött a szalagkorlátnak az M3-ason
Mezőcsát, Miskolc - Szalagkorlátnak ütközött egy veszélyes anyagot szállító kamion az M3-as és az M30-as autópálya csomópontjánál, Debrecen irányába, az M3-asra vezető felhajtón szerdán. A balesethez a mezőcsáti és a miskolci hivatásos tűzoltókat, a megyei katasztrófavédelmi mobil labort, a regio...

Vajdácska - Szén-monoxid szivárgás gyanúja miatt riasztották a tűzoltókat Vajdácskára, a Fő utcába december 27-én. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók megkezdték a családi ház átszellőztetését és elhagyták az épületet. A tűzoltók az ingatlan mérőműszeres átvizsgálása...