Három gólt szereztek, nyertek a hazaiak

Akt.:
Három gólt szereztek, nyertek a hazaiak
A labdarúgó megyei I. osztály 30. fordulójában két mérkőzést játszottak vasárnap.

Tiszalúc – Encs 3-2 (1-1)
Tiszalúc, 100 néző. V.: Tiszóczki.

Tiszalúc: Serki – Roha, Gellérfi (Glonczi I.), Kovács, Gaál, Horváth T. (Pataki), Huszti (Lövei), Macsó, Végső, Horváth S., Egyed (Koczka). Edző: Majdanics Péter.
Encs: Bóni – Molnár, Lencsés G., Orosz, Czernai (Tarr), Galyas, Gregó, Lencsés N. (Köteles), Kucsma, Fülöp, Konkoly. Edző: Kőrössy Pál.
G.: Horváth T. (2, egyet 11-esből), Macsó, ill. Gregó, Galyas.
Kiállítva: Gregó (90.).
Jók: Egyed (a mezőny legjobbja), Macsó, Horváth T., Horváth S., ill. Galyas.
Ifi: 2-3.
Majdanics Péter: – Kétszer vesztes állásból sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést, örülök, hogy a szerdaihoz képest sokat változott a csapat hozzáállása.
Kőrössy Pál: – Tiszóczki játékvezető nagyon gyengén vezette a mérkőzést, de Gregó Imrét nyilván nem azért állította ki, mert a jövő héten az Edelény lesz az ellenfelünk.

BTE Edelény – Sátoraljaújhely 3-1 (2-1)
Edelény, 100 néző. V.: Jakkel.

Edelény: Molnár M. – Szinai, Konyha (Molnár D.), Benke, Gogolya, Barbarits, Gáll (Jónás), Kecskeméti, Bari G. (Köteles), Bari M. (Miskolczi), Badalik. Edző: Szatmári Zoltán.
Sátoraljaújhely: Dankó – Főző (Lukács), Matisz, Fodor, Fedor, Blaha, Szabó, Pankovics D., Pankovics I., Kalocsai, Petró A. Edző: Szabó László.
G.: Bari G. (2), Gogolya, ill. Matisz.
Jók: Szinai, Bari G., Benke, ill. Matisz. Ifi: 4-0.
Szatmári Zoltán: – Ma csak a győzelem volt az elfogadható eredmény és ezt a csapat a szurkolóinkkal együtt teljesítette. Köszönjük szurkolóinknak, hogy kitartanak mellettünk.
Szabó László: – Nem tudunk túllépni a saját árnyékunkon. Hiába birtokoljuk többet a labdát amíg az ellenfél lövi a gólokat addig csak vereség lehet a vége.

Címkék: , , , ,