Harminc év után ismét felforgatja Miskolcot az EFOTT!

Akt.:
Harminc év után ismét felforgatja Miskolcot az EFOTT!
Júliusban több mint 160 előadóval, nyolc zenei színpadon, ezerkétszáz fős stábbal, tizenhat hektáros területen vár az ország legnagyobb hallgatói bulija! A sokszínű zenei felhozatalban a legjobb hazai előadók mellett a kilencvenes évek legütősebb euro-pop előadói is színpadra lépnek Miskolctapolcán, a nyitónapon pedig egyedülálló szülinapi show-val készül a Tankcsapda.

Az egyik legszerethetőbb, folyamatosan megújuló nyári fesztivál az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, amely 22 ezer fiatal szavazata alapján idén 30 év után tér vissza Miskolctapolcára. A miskolci Egyetemváros ad helyet az 5 napon át tartó bulinak, egy külön várost teremtve. Tizenhat hektáros területet varázsol újjá a fesztivál közel ezerkétszáz fős stábja, hangsúlyos látványelemekkel és minden eddiginél fejlettebb infrastruktúrával, tíz kilométer kábel és három kilométer kerítés felhasználásával.

A zenei programot idén is döntő többséggel magyar előadók biztosítják, de a szervezők számos meglepetéssel és újdonsággal is készülnek. Az önfeledt hangulatért olyan együttesek és énekesek felelnek, mint a Quimby, a Punnany Massif, a Brains, a Magashegyi Underground, vagy az Ivan & the Parazol. A fesztivált a Tankcsapda nyitja 25 éves szülinapi koncertjével, de érkeznek a kilencvenes évek legütősebb euro-pop sztárjai is: a Mr. President, Brooklyn Bounce, Haddaway és a Vengaboys. E mellett idén először önálló színpadon dübörög a hip-hop, olyan ismert nevekkel, mint az Annimal Cannibals, vagy a Hősök, az NKS oszloposai, Siska Finuccsi, vagy éppen a Halott Pénz. A zúzósabb ritmusok kedvelőinek pedig a hazai rockzene legszínvonalasabb együtteseit is elhozza az EFOTT, hiszen idén többek közt az Ossian-nal, Road-dal, Subscribe-bal és a Moby Dick-kel keményít be az EFOTT. Az élményt pedig olyan extra programok is színesítik, mint például a STABILO Color Partyja.

A zenei sokszínűség mellett a kulturális programok sem maradhatnak el. A Nemzeti Kiválóság Program keretén belül számos tehetség mutatkozik majd be az idei EFOTT Civil Terén, de interaktív előadást tart többek között Dr. Zacher Gábor és Dr. Csernus Imre is. Az előző évekhez hasonlóan a sportprogramok is kiemelt helyet kapnak. A vállalkozó szelleműek például az elsők között próbálhatják ki a nemzetközi szinten is egyedülálló új lábtengó-pályát, a TeqBallt, de számos más helyszín is a sportolni vágyók rendelkezésére áll majd.

Kihagyhatatlan ajánlattal csábítják a környékről érkezőket az EFOTT szervezői, hiszen miskolci lakcímkártyával, vagy érvényes Miskolci Egyetemes diákigazolvánnyal rendelkezők kedvezményes áron juthatnak a feledhetetlen élményhez. A nyitónapi belépő (Tankcsapda 25. éves jubileumi nagykoncert) 3.490 Ft, további napijegy 4.999 Ft, a HÁZIGAZDA hetijegy pedig 12.490 Ft.

Keresd a naprakész információkat a www.efott.hu – n vagy lájkold a hivatalos Facebook oldalt: https://www.facebook.com/efott

EFOTT 2014 Miskolctapola – Csak szabadon…