Hárman haltak meg a balesetben Alsóbereckinél

Akt.:
Hárman haltak meg a balesetben Alsóbereckinél
Hárman haltak meg a balesetben Alsóbereckinél - © Fotó: police.hu
Alsóberecki, Sátoraljaújhely – Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 381.számú út 4. kilométerszelvényében, az alsóberecki rév lejáró közelében vasárnap reggel, amikor két gépjármű frontálisan összeütközött.

A 381. számú úton két személygépkocsi ütközött, amelynek során hárman a helyszínen elhunytak. A helyszínen szerzett információk szerint frontális ütközés történt. Az egyik autó egy Volswagen Golf volt, amelyben 4-en utaztak, a másik pedig egy Mercedes, amelyben 5-en utaztak.

balese_alsoberecki_boon2

A halálos közúti közlekedési baleset 2017. február 5-én 6 óra 45 perc körül történt a 381-es számú út 5. kilométerszelvényében Sátoraljaújhely és Alsóberecki között – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenlegi adatok szerint két személygépkocsi – eddig tisztázatlan okból kifolyólag – frontálisan ütközött, amelynek során az autókban utazók közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen elhunytak, egy-egy személy életveszélyesen, illetve súlyosan, míg 2 fő könnyebben megsérült.

A baleset helyszínelését a rendőrök vasárnap 13:30 után befejezték, az útlezárást pedig feloldották, így a forgalom ismét zavartalan.

balese_alsoberecki_boon3Fotók: Tóth István

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a sátoraljaújhelyi és a cigándi hivatásos tűzoltókat és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek feszítő-vágó berendezés segítségével emeltek ki három személyt a roncsokból, akik elhaláloztak. A mentőszolgálat munkatársai négy főt szállítottak kórházba, akik közül ketten súlyos, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg két utas nem sérült meg.

balese_alsoberecki_boon1A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .