Hardonyi András "ingatlanvásárlásai"

Miskolc – Rákérdeztünk dr. Hardonyi András “ingatlanvásárlásaira”. Mindet felsorolta, még a tervezettet is.

Dr. Hardonyi András  miskolci MSZP-s önkormányzati képviselőt pár napja szembesítettük az alábbi levéllel, amely az Észak-Agora Miskolcon íródott a közelmúltban:
„Tisztelt Agora!
A tavasszal itt az Agorán már jelzett lépés ismereteim szerint létrejött. Hardonyi úr megvásárolta az államtól a majláthi volt pálos kolostor – eddig erdészeti szolgálat – területét magánklinika és lakópark céljából. Ha jól emlékszem, a téma listán való tavaszi felvetésének nem volt visszhangja. Üdvözlettel egy városból, ahol minden megtörténhet:…”

Hogyan, milyen körülmények között, milyen céllal vette meg a szóban forgó ingatlant? – kérdeztük dr. Hardonyi Andrást, aki a következőket válaszolta:
„Az említett terület csak egyike az általam megvásárolt ingatlanoknak. Korábban, amint azt többen is terjesztették, megvásároltam a diósgyőri volt tanácsháza épületét, a Vár utcai volt óvoda épületét, a berekaljai volt Kő ABC épületét, a Táncsics téren a volt fogászatot, a nevelési tanácsadó épületét. Legutóbb pedig az egykori pálos kolostor fölötti ingatlant. És amennyire igazak ezek az információk, annyira igaz, hogy most a Diósgyőri várra hajtok. Ez ügyben előrehaladott tárgyalásokat folytatok Nagy Lajos királlyal.”

SZG
hirdet�s