Harapni akar a Diósgyőr

Harapni akar a Diósgyőr
A labdarúgó NB I 4. fordulójában ismét vasárnap és Budapesten lép pályára a Diósgyőri VTK. A piros-fehérek 17 órától a Rákospalotai EAC otthonában gyarapíthatják pontjaik számát.

– Nagyon nehéz meccs előtt állunk! – jelentette ki Gálhidi György, a DVTK vezetőedzője. – Azt viszont ígérhetem, hogy a Vasas ellen nyújtott produkciótól jobbat fogunk nyújtani, jobban fogunk harapni.

Ugyanakkor a diósgyőriek mestere tisztában van vele, hogy a fővárosiak trénere mennyire, Urbán Flórián mennyire fanatikusan és feltüzelve küldi általában pályára csapatát.

Mindenképpen nyerni!

– Nem fogunk megijedni tőlük. Befogjuk bizonyítani, hogy a miénk egységesebb és jobb csapat – tette hozzá a vezetőedző. – Mindenképpen nyerni szeretnénk!

Ebbéli céljaiból annak ellenére sem enged Gálhidi György, hogy tovább gyarapodott azon játékosok névsora, akik a maródiak listáján vannak. Tamási Zoltán, Pintér Zoltán, Kövesfalvi István és Dianu Ciprian után Marius Siminic is megsérült, ugyanis a támadó összeütközött egy tréningen egyik játékostársával és kificamodott a válla.

– A sérülések ellenére még mindig olyan labdarúgók alkotják a keretünket, akik meccseket tudnak eldönteni – mondta a DVTK szakvezetője. – Úgy érzem, hogy a Tisza-Horváth-Sipeki trió megszerzi első akciógólját, akkor sokkal felszabadultabb lesz a csapat. Mert nagyon akarjuk a sikert, ám ez eddig egy kicsit nyomasztotta a fiúkat.

JLI

A DVTK várható kezdőcsapata

Kapus: Kövesfalvi
Hátvédek: Farkas V., Vámosi, Gáspár, Mogyoródi
Középpályások: Halgas, Katona, Sipeki, Vitelki
Támadók: Tisza, Horváth F.

NB I, 4. forduló

Augusztus 27., szombat:
Vasas – Fehérvár 19.00,
Újpest – Pécs 19.00,
MTK – Tatabánya 19.00,
ZTE – FTC 19.00,
Lombard – Honvéd 19.00.
Augusztus 28., vasárnap:
Győr – DVSC (tv: RTL Klub) 11.30,
Kaposvár – Sopron 19.00.

Korábbi eredmények és a további fordulók sorsolása