haon-sportoldal

2011.06.29. 14:00

A Vágóhíd utcai stadionban játszik szombaton a DVSC-TEVA

A DVSC-TEVA a Gaz Metant és az FC Bihort is a Vágóhíd utcán fogadja.

A DVSC-TEVA a Gaz Metant és az FC Bihort is a Vágóhíd utcán fogadja.

Eldőlt, hogy a Loki mindkét felkészülési találkozójának a régi, Vágóhíd utcai pálya ad otthont. A piros-fehérek azért kényszerülnek a lelakott létesítményben futballozni, mert sem a DEAC-pályán, sem az Oláh Gábor utcán nem lehet szombaton mérkőzést rendezni. Az Egyetemi Sporttelepen nemrég cserélték ki a gyepet a kapuk előtt, ezért ott kímélni kell a játékteret, a DVSC centerpályáját pedig a katonazenekari fesztivál résztvevői veszik birtokba.

A cívisvárosiak keretének egyik fele tíz órától a medgyesi Gaz Metan csapatát fogadja, emlékezhetünk rá, az elmúlt hétvégén már megmérkőzött egymással a két gárda és akkor a Kondás-gárda nyert 3–2-re. A társaság másik fele délután fél hattól az FC Bihorral mérkőzik meg.

Még nincs szerződés

Szerdán délelőtt a sportnapilap internetes oldalán megjelent egy hír, miszerint a Loki három esztendőre leszerződtetett két próbajátékost, a holland Adnan Alsiscet és az észt Vjacseszlav Zahovajkót.

A klubtól kapott információ szerint azonban nem született még megállapodás a két labdarúgó ügyében, noha mindkettőjüknek jó esélye van, hogy a DVSC-TEVA játékosai legyenek.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!