HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Mezőkövesd 2-3 (1-2)

Akt.:
HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Mezőkövesd 2-3 (1-2)
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen, Mezőkövesd – A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 23. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Mezőkövesd együttesét fogadta szombaton 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 23. forduló

Debreceni VSC vs. Mezőkövesd

2 – 3 (1 – 2)


Ön szerint mi lesz a DVSC vs. Mezőkövesd mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 23. forduló

Debreceni VSC vs. Mezőkövesd

2 – 3 (1 – 2)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 1635 néző. V.: Szőts G. (Berke B., Urbán E.).


Debreceni VSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna – Varga K., Jovanovic, Tőzsér, Bódi – Takács, Könyves. Vezetőedző: Herczeg András.

Mezőkövesd FC: Dombó – Farkas, Hudák, Katanec, Vadnai – Mlinar, Iszlai – Cseri, Bognár, Tóth – Koszta. Vezetőedző: Kuttor Attila.


Gólszerző: Könyves (1-0) a 16., Koszta (1-1) a 36., Bognár (1-2) a 41., Farkas (1-3) az 54., Szatmári (2-3) a 81. percben.

Sárga lap: Hudák a 9., Kinyik és Tóth a 39., Tőzsér a 43., Vadnai a 86. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Tóth helyett Misák a 45+2. percben, Tőzsér helyett Filip a félidőben, Takács helyett Tabakovic az 59., Koszta helyett Novák, Jovanovic helyett Mengolo a 68., Cseri helyett Szalai a 84. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kinyik Ákos
Debrecen - A Mezőkövesd hétmeccses veretlenségi sorozatát törné meg a DVSC. Három nappal a szerdai kupameccs után, szombaton 17 órától (élőben a Hajdú Online-on) hazai bajnoki mérkőzés vár a DVSC-re, a piros-fehérek a Mezőkövesd Zsóry FC-t fogadják a Nagyerdei Stadionban. A Debrecen a Budapest Ho...

Debrecen - Két hét múlva kiharcolhatja a legjobb négy közé kerülést a debreceni gárda. Sűrű hete van a DVSC labdarúgóinak, hiszen a hétvégi Újpest elleni utolsó pillanatos vereség után máris itt volt az újabb feladat, a bajnoki címvédő Budapesti Honvéd várt a lokistákra a Magyar Kupa következő fo...

Debrecen - A DVSC együttesére ezen a héten két mérkőzés vár. A Loki szerdán 16 órakor a Magyar Kupa küzdelmeiben a legjobb négy közé jutásért a Budapest Honvéd otthonában lép pályára, míg szombaton délután öt órától a Nagyerdei Stadionban a Mezőkövesd Zsóry együttesét fogadja a bajnokságban. A hé...