Hangulat a maximumon – Ozone Beach Party Muhiban

Akt.:
Hangulat a maximumon – Ozone Beach Party Muhiban
Vegyük sorra, mit is lehet csinálni egy átlagos péntek estén. Nyár lévén süthetünk szalonnát, elmehetünk horgászni, megnézhetünk egy közepes filmet, andaloghatunk, lötyöghetünk, kiülhetünk egy sörre, beülhetünk egy borra, sztorizgathatunk a korábbi jó bulikról, de el is indulhatunk a nyár legütősebb partijára!

Naná, hogy ez a legjobb választás!

 

Vízpart, a nyár legnagyobb slágerei, Bárány Attila, Hamwai P.G, DJ Junior, DiscoShit 3D-ben, szexi bártenderek- észvesztő táncműsorral, fények, habparty, óriáskivetítő, külön erre az estére palackozott markáns pálinka, különleges italok, egzotikus koktélok, barátok, buli, élmények. Ez az Ozone FM ajánlata, július első péntek éjszakájára.

Hogy mindez hol? Muhiban, a RealXtreme Víziparadicsomban. Hogyan juthatsz el Miskolcról a legegyszerűbben? Miskolcról, a Búza térről 20.20-kor, 21.00 és 22.50-kor indulnak menetrendszerinti autóbuszok, de ha kocsival érkezel, akkor se fájjon a fejed a visszaút miatt, hiszen a parton lesz a Miskolci Sofőrszolgálat,profi pilótákkal, akik biztonságban hazaszállítják az autót, veled együtt. A legvagányabb partyarcok az Ozone FM limuzinjával érkeznek! Ehhez csak hallgatnod kell az Ozone FM-et, figyeld a műsorvezetők játékfelhívását. Párat alszol, és már a limuzinban is találod magad, úton Muhi felé. Hogy hajnalban hogyan jutsz vissza Miskolcra? 4.25-kor, 4.40 és 4.55-kor már ülhetsz a buszmegállóban, vagy adhatod át az indítókulcsodat a Miskolci Sofőrszolgálatnak, tudod, “ha ittas a sofőr, itt a sofőr”!

 

Mindent persze nem árulhatunk el a buliról, lesz egy pár meglepetés a csillagos ég alatt, már a belépésnél meg fogsz hökkenni, ezt garantáljuk! Keresd a hostesseinket!

Na, akkor most szalonnát sütsz július 3-án, horgászol, vagy legyártod a következő sörözés legütősebb témáját, amikor a nyár legjobb bulijáról sztorizol a barátokkal?

Mi biztosan ott leszünk, az Ozone FM kamion már messziről hívogat a parton! Ugye nem a RealXtrem honlapján akarod végignézni mindezt?

 

Nyár a maximumon, hangulat a maximumon, slágerek a maximumon, július 3. a maximumon!

 

R. Tóth Kata

 

 

 

 hirdetés
hirdet�s