Friss hírek

2009.11.24. 12:24

Elkezdõdött a karácsony elõtti fogyasztóvédelmi akció

<p>Megkezdte szokásos, karácsony elõtti átfogó ellenõrzõ akcióját hétfõn a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH). A fokozott ellenõrzés december 31-ig tart, fõképp az kereskedelmi akciókra és a gyermekekkel kapcsolatos termékekre figyelnek - mondta kedden budapesti sajtótájékoztatóján Wittich Tamás, az NFH fõigazgatója.</p>

A tavalyinál egy héttel hamarabb kezdõdött idén a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság karácsony elõtti fokozott ellenõrzési akciója. A hétfõn indult ellenõrzéssorozatnak ebben az évben két kiemelt területe lesz. Wittich Tamás elmondta, hogy most leginkább az áruházak akcióira, a karácsony elõtt általában nagyobb tételben vásárolt termékekre és a gyerekekkel kapcsolatos cikkekre - játékokra, ruhákra - koncentrálnak. A már megszokottak szerint ellenõriznek majd a szupermarketekben, a bevásárlóközpontokban, a vásárokon és a piacokon, valamint az alkalmi árusítóhelyeken, például az aluljárókban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!