Hamilton odapörkölt a Nascar verdának

Akt.:
Hamilton odapörkölt a Nascar verdának
Lewis Hamilton Tony Stewart Nascar kocsijára cserélte McLarenjét New Yorkban.

Hamilton volt az első idegen, aki kipróbálhatta Tony Stewart Chevrolet Impaláját a New York-i aszfaltcsíkon, cserébe a Nascar-os is beülhetett Lewis Nascar  Forma 1-es McLarenjébe. A száguldó cirkusz eddigi egyetlen színes bőrű pilótájának nincs könnyű idénye, legutóbb saját csapattársával ütközött, rögtön szárnyra is kaptak a pletykák, hogy Hamilton távozni akar.

– Még nagyon sok mindent el szeretnék érni a Forma 1-ben, de sosem tudni mit fog az ember csinálni mondjuk öt év múlva – nyilatkozta Hamilton. – Nem mondhatnám határozottan, hogy nem fogok egyszer ezekkel versenyezni. Imádnám őket kipróbálni valamikor. Lenyűgözött a kocsi sebessége és irányíthatósága, de majd’ megsültem. Jó lett volna legalább az ablakot kinyitni, de nem értem el – nyilatkozta viccelődve Hamilton.

Nézze meg a videót >>>

A 40 éves Nascar bajnok, Tony Stewart is nagyon élvezte a show-t: – Ez nem egy olyan ajándék, amit az ember a karácsonyfa alá pakol, ez egy semmihez sem fogható élmény – mondta a Nascaros. – Örülök, hogy nem 20 éve éltem ezt át, mert nagyon jó volt és talán nem a Nascar mellett döntöttem volna.

 

Címkék: , ,