Halott csecsemők a bőröndben

Három, évekkel ezelőtt meghalt csecsemő földi maradványaira bukkantak a rendőrök egy bőröndbe és egy dobozba rejtve Franciaország délkeleti részén, a népszerű téli üdülőhelyen, Albertville-ben. A gyerekek 36 éves anyját csütörtökön őrizetbe vették.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a gyerekek 2001-ben, 2003-ban, illetve tavaly születtek. Azt még nem tudni, hogy anyjuk megölte vagy “csak” hagyta őket meghalni. Annyi bizonyos, hogy miután az újszülöttek meghaltak, a nő zacskóba tette őket, majd elrejtette a tetemeket a hűtőben. Ám – állítása szerint – félve attól, hogy élettársa megtalálja a holttesteket , végül kivette azokat a mélyhűtőből, és beletette egy bőröndbe és egy dobozba. A rendőröket végül az élettárs értesítette, miután a bőröndben rálelt az egyik szörnyű leletre.

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy egyik terhességet sem akarta. Egyik gyerekkel sem hízott meg, így sem élettársa, sem családja nem vette észre, hogy áldott állapotban van.

Tavaly hasonló eset rázta meg a francia közvéleményt. Egy Dél-Koreában élő francia nőről derült ki, hogy megölte, majd a mélyhűtőbe rejtette három gyerekét.Sporthírek