BOON - Sport - DVTK

2008.11.01. 22:34

Boris Milicic nem játszhat Debrecenben

<p>Boris Milicic ötödik sárga lapos figyelmeztetését kapta a Haladás ellen, ezért nem léphet pályára a 14. fordulóban Debrecenben.</p>

Boris Milicic a második DVTK játékos, aki ebben a szezonban összegyűjtötte az automatikus egymeccses eltiltást jelentő ötödik sárga lapját (az első Djordje Kamber volt), így nem lápehet pályára a 14. fordulóban Debrecenben. Érdekes, hogy a sárgák közül mindegyiket idegenben szerezte, a legutolsó, Haladás elleni kivételével.

Vele teljessé vált a lista, immár egy komplett védelmet ki lehet állítani a szezon során eltiltott DVTK játékosokból (Djordje Kamber, Sebők Vilmos, Boris Milicic, Gohér Gergő), míg a támadó részleget Tóth Mihály képviseli a kényszerűen pihenők közt.

És hogy a sok eltiltás miatt van a rengeteg kapott gól, vagy sok kapott gól miatt idegesek a játékosok és ezért a sok figyelmeztetés, azt dönték el Önök.

Boris Milicic sárga lapjai
Honvéd (idegenben) 30. perc
Győr (idegenben) 57. perc
Nyíregyháza (idegenben) 24. perc
Siófok (idegenben) 27. perc
Haladás (otthon) 73. perc

A DVTK játékosainak sárga és piros lapjai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!