Helyi közélet

2011.07.13. 15:46

Megérkeztek a Kelet szépei Görögországból

A lányok fáradtan és szerencsésen megérkeztek a Kelet Szépe 2011 görögországi döntőjéről.

A lányok fáradtan és szerencsésen megérkeztek a Kelet Szépe 2011 görögországi döntőjéről.

Soha nem látott program kavalkáddal  szembesültek a lányok. Reggeltől - hajnalig minden nap volt forgatás és fotózás. Hatalmas élményekkel és új barátságokkal gazdagodtak. Az esti programokat általában nagy média érdeklődés követte.

Görögország egyik legismertebb magazinja is bemutatja a résztvevőket és két országos televízió is forgatott az eseményről. Eljutottak Thassos szigetére is, ahol kettő napot át élvezték a festői környezetet. Olyan öbölbe is elvitték a szervezők a hölgyeket, amilyen nem sok van a világon, hiszen fehér márvány homokból van a part. Meg is beszélték a csapat tagjai, hogy ide hamarosan visszatérnek majd. Elmondható, hogy igazi királynőként bántak a lányokkal és ismét bebizonyosodott, hogy mennyire, vendég szeretők a  görög emberek. Egy biztos felkavarták Parália és a szigetek állóvízét. Alkalmuk volt a lányoknak Michael Jackson egykori limuzinjában is utazni és  a jachtozás örömeit is élvezhették. 

A döntő egyik résztvevője fogalmazta meg, hogy milyen jó, hogy van még ilyen közösség építő esemény, mint ez a verseny. Többen megkönnyezték a megérkezés utáni búcsúzást.  

Eredményhirdetés augusztus 5-én lesz.



Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában